L’escola Llebeig de Vilobí acull un sopar solidari amb Ucraïna

0
222
Els fons recaptats aniran destinats a l'hospital ucraïnès on treballa Dmytro Voloshyn, antic alumne de l'escola de Vilobí i actual cirurgià a l'hospital de Rivne.

El passat divendres 8 de juliol, l’escola Llebeig de Vilobí acollia un sopar solidari amb el poble ucraïnès, amb l’objectiu de recaptar fons per comprar equips d’emergència per un hospital.

El sopar, organitzat pels col·lectius Solidaris la Granada, SOS Dima i Ucraïna Penedès, va acollir una vuitantena de persones i va comptar amb gastronomia ucraïnesa i mediterrània i amb l’acompanyament musical del duet penedesenc format pel Nil i el Pol i pel grup Zomberries.

A més, durant l’acte es va fer una connexió en directe amb Dmytro Voloshyn (Dima), antic alumne de l’escola Llebeig i que treballa actualment com a cirurgià a l’Hospital Clínic Provincial de Rivne, al Nordoest del país. Els diners recaptats durant el sopar solidari aniran destinats a la compra d’equips d’emergència i equips d’ajuda humanitària per aquest hospital.

L’acte va comptar amb el suport de l’Ajuntament de Vilobí i també amb la col.laboració d’empreses i cellers de la comarca.

FER UN COMENTARI