L’espot nadalenc de Freixenet recupera la tradició del brindis

0
1230

L’actor argentí Ricardo Darín i l’actriu espanyola Michelle Jenner van presentar dimarts al vespre al Palacete de los Duques de Pastrana de Madrid l’espot nadalenc de Freixenet, que enguany ha estat dirigit per Kike Maíllo i que forma part de la campanya que porta com a lema “El Arte de Brindar”.

La campanya recupera l’elegància i solemnitat del brindis al voltant d’una taula, que pot ser per Nadal o Cap d’any, que ha anat perdent la seva essència amb el pas dels anys a les llars, i li torna la màgia i la poesia que solia desprendre. Ricardo Darín obsequia amb el discurs, l’accent i l’emoció, mentre que Michelle Jenner és la inspiració i hi aporta la seva màgia i el seu humor. També hi apareixen, com no pot ser d’altra manera, les clàssiques bombolles. “El Arte de Brindar” és, doncs, una reivindicació del brindis i, alhora, un homenatge als 40 anys que Freixenet porta felicitant les festes de la mà d’estrelles de l’espectacle, des d’aquell primerenc de 1977 amb Liza Minnelli.

L’espot, que promociona el cava Carta Nevada, té una versió de deu segons, una altra de mig minut i un curtmetratge de dos minuts. Es pot veure al web www.elartedebrindar.es i els passis per televisió començaran l’11 de desembre.

FER UN COMENTARI