L’intent de 3 de 8 amb agulla entela el segon doblet de nou de l’any dels verds a Berga

0
494
3 de 9 amb què van obrir plaça els verds (foto: Castellers de Vilafranca).

Els Castellers de Vilafranca van fer diumenge a Berga el segon doblet de castells de nou bàsics de la temporada, en la diada prèvia a la Patum. La bona actuació aconseguint portar fins a la capital del Berguedà dos castells de nou va quedar, però, amb mal regust de boca ja que en tercera ronda hi van voler estrenar un 3 de 8 amb agulla que encara no havien intentat enguany i que es va perdre abans de coronar-se. A més, va ser una mala caiguda que va comportar que l’ambulància s’hagués d’endur alguns castellers al centre sanitari, i per manca d’assistència a plaça es va haver de suspendre l’actuació. És la segona llenya de l’any dels de la camisa verda.

La diada havia començat amb el pilar de 4 amb el cartell ja habitual reclamant la llibertat dels presos polítics, i es va fer en una plaça plena de llaços grocs a les balconades.

 

A la mateixa plaça, els Castellers de Berga van descarregar els 5 de 7, torre de 7 després d’un intent desmuntat i 7 de 7, i els Capgrossos de Mataró els 3 i 4 de 8.

FER UN COMENTARI