Mala praxi als “punts de trobada”

0
78

Segur que molta gent de Vilanova i la Geltrú i de la resta de Catalunya encara no coneix una empresa privada que factura a la Generalitat, anomenada fredament Serveis Tècnics de Punt de Trobada. Va constituir-se amb la finalitat de suavitzar, reduir i limitar conflictes familiars i de parella provinents dels jutjats, amb brevetat i eficàcia. Ara està actuant de manera inversa al seu objectiu inicial, o almenys això ha passat i està passant en el cas que m’ocupa.

La meva experiència ha estat dura, llarga i desesperant els últims dos anys i mig. Tinc notícia de professionals que abandonen l’empresa perquè no volen perdre els sentiments fent un treball sense humanitat. És semblant a una presó.

Com més serveis/visites/trobades poden tenir dels “usuaris”, més facturen dels impostos de tots al llarg del temps. Això és contrari a la finalitat de cercar solucions bones, ràpides i humanes. Bloquegen i provoquen brega entre les exparelles, amb finalitats lucratives pròpies, en comptes de vetllar per l’interès i el benestar generals, que és el que s’espera d’una administració pública com cal.

Avui en dia, tothom pot trobar-se en aquestes circumstàncies dramàtiques que jo he viscut de prop els últims anys. Reclamo als partits polítics que anul·lin, reformin o supervisin aquest tipus d’empreses i tot el seu personal. Cal una altra manera de fer i amb urgència!

Mercè Rovira i Pagès

L’Arboç

FER UN COMENTARI