Maridatges d’alt nivell

0
561

El que no fan els polítics ho han de fer les empreses i els particulars, que tenen molt clar quins han de ser els camins i les combinacions per treure el màxim profit a les nostres potencialitats tan mostrades arreu.

Al Baix Penedès, com a la resta del Penedès, hi ha grans cuiners, però entre ells es troba un primera divisió que ha travessat fronteres al món. El Baix Penedès està cofoi de tenir entre els seus creadors gastronòmics el Jordi Guillem, del restaurant “Lo Mam” de Calafell. Un lleidatà que fa anys que es va deixar caure per les nostres contrades. A mitja hora llarga a peu del seu restaurant trobem una altra de les joies de la nostra corona, “Le Méridien Ra”. Un hotel de cinc estrelles únic a les nostres contrades que gaudeix d’un gran prestigi mundial, com s’ha vist fa poques setmanes arran del Mobile World Congress.

La cosa no costa gaire de combinar. Si tenim un cuiner d’alt nivell i també gaudim d’un hotel arran de mar amb els seus serveis, el que s’ha de fer és ben senzill. Doncs a partir d’aquest mes de maig aquesta interessant combinació donarà els seus fruits. Aquesta és la feina que hem de fer. No ens cal anar a Barcelona, ni a les grans ciutats, perquè els recursos els podem tenir a mitja hora a peu. No ens cal gaire més. Només ens cal confiar en nosaltres i potenciar els nostres professionals i els nostres equipaments. Aquest maridatge segur que serà un primer pas a altres vincles entre una gran cadena mundial i un grup de professionals de casa nostra, com són els Terra i Taula. Aquest és un primer pas que segur que arribarà molt lluny. A partir d’aquí només cal tirar endavant amb noves propostes que, unides, poden arribar molt més lluny que no pas per si soles. Una gran notícia per a tots nosaltres, i endavant.

FER UN COMENTARI