Medi ambient / via pública

1
92

Regidors de Medi Ambient i Via Pública, Sant Sadurní torna a estar com abans. Deixat, brut, passos de vianants mal senyalitzats. No hem de ser així. Va començar bé, el govern municipal, però el pas del temps l’ha trastocat.

Sadurninencs i sadurninenques es queixen, veuen amb estupor l’estat lamentable de com està fora de lloc l’espai públic de la nostra vila. Casc urbà, centre vila, podríem dir encara; però les zones del voltant, més que desitjar.

Un Sant Sadurní net, cuidat, és una Sant Sadurní respectat. Un Sant Sadurní brut, deixat, és un Sant Sadurní oblidat. I malauradament, dit això, Sant Sadurní és una vila deixada, bruta, desordenada. No només parlem de les herbes als carrers i les places, també hem de parlar del perill de les canyes que hi ha al pont de l’estació. I dels passos de vianant, que no es veuen, degut a la poca pintura que tenen. Preocupant i llastimós.

Des d’aquestes ratlles demanaria i emplaçaria els regidors de Medi Ambient i Via Pública a posar-se les piles. Fer i fer complir el que tots volem. Un Sant Sadurní orgullós. Un Sant Sadurní vist des de dins i des de fora, amb bona perspectiva i amb bona imatge.

Francesc Carafí Quintana

Sant Sadurní d’Anoia

1 COMENTARI

  1. El millor que puc comentar d’aquesta opinió en aquests dies convulsos sense fer servir una paraula lletja: “Sense comentaris”.
    Ah! No sóc de cap partit polític. Ni ganes.

FER UN COMENTARI