Memorial Ferran

0
213

Any 2017, comptaves vuit anys d’edat. Per la Festa Major de Vilobí del Penedès vam participar tots dos al festival Play-Back 17 amb la cançó Em dones força; tu, Ferran, participaves donant vida al cor de l’Escolania de Montserrat amb la resta del set cantants; un servidor representava a Sergio Dalma. La preciosa cançó és un cant a l’esperança; avui, aquesta melodia i la lletra adquireixen més sentit; una de les estrofes diu així: “Em dones força per superar els obstacles / Em dones força per creuar l’oceà / Vull sentir la força que em dones / I que estiguem junts tota l’eternitat”.

El dia de l’estrena vaig aprendre a veure i a sentir la màgia de la joventut, el cor, el so de la gaita, la música de fons, la il·luminació de la sala, el públic assistent i el record entranyable i emotiu en aquelles dates del tràgic atemptat del 17A a BCN, en què la cançó Em dones força era acompanyada per cada participant amb una espelma encesa, en senyal de solidaritat.

Tot això s’amuntega en mil records, als quals n’han seguit més. Creixies fort i alt, ple de vitalitat, alegre, servicial, juganer i cuidador del teu petit germà Bruno, ara de sis mesos. L’empremta que has deixat, Ferran, tant a la teva família, a l’escola Llebeig, com entre els vilobinencs, l’equip corporatiu de l’Ajuntament de Vilobí i amics, ha estat profunda i dolorosa.

Ara, més que mai, cantarem amb tu, Ferran, “Em dones força… que estiguem junts tota l’eternitat”.

Ferran Busquets Ferrer, mort en accident de circulació el 21/7/2019. D.E.P.

Ramon Caba Robletto

Vilobí del Penedès

FER UN COMENTARI