Meritxell Soler i Llias Fifa guanyen la 10K de Vilafranca

0
103
Els guanyadors de la 10K, Meritxell Soler i Llias Fifa.

Els corredors Meritxell Soler i Llias Fifa han guanyat la cursa 10K de Vilafranca. Soler, a més, ha polvoritzat el rècord de la prova amb un temps de 33 minuts i 14 segons. L’anterior marca estava en 33 minuts i 40 segons.

Meritxell Soler va ser l’encarregada de marcar el ritme de la cursa femenina des del primer moment. A la primera volta ja es va col·locar en primera posició, fent els primers cinc quilòmetres en 16 minuts i 45 segons. Els següents cinc van ser bufar i fer ampolles per una corredora que va batre tots els rècords. “Estic molt feliç d’haver guanyat. A la primera volta he aguantat el ritme i a la segona he tirat per assolir el rècord”, ha celebrat Soler. La segona classificada va ser Cristina Silva (33m 50s) i el tercer lloc va ser per Míriam Ortiz (35m 23s).

La cursa masculina va ser trepidant i només un segon va separar el primer del segon classificat. Llias Fifa va completar la prova en 29 minuts i 32 segons, mentre que l’atleta vilafranquí i mundialista Ibrahim Chakir va creuar la línia d’arribada al segon 33. El tercer classificar va ser Artur Bossy (29m 52s).

En paral·lel es va disputar la Mini 10K, que enguany estrenava un nou recorregut. Segons l’organització, hi van participar més d’un miler d’atletes. Tots els beneficis de la cursa infantil es destinaran al rebost solidari de l’Associació Ressò.