Més de 800 cartes i dibuixos per als pacients i personal sanitari de l’Alt Penedès i Garraf

0
295

Els pacients ingressats en aïllament i els professionals dels hospitals del Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf han rebut més de 800 missatges de suport i acompanyament a través de la iniciativa #CartesPerAcompanyar, posada en marxa fa dues setmanes. Aquests missatges han arribat a través del correu electrònic cartesperacompanyar@csapg.cat en diversos formats: cartes, dibuixos, fotografies i, fins i tot, àudios i vídeos. La campanya va sorgir de la iniciativa d’alguns professionals del Consorci i per la petició d’algunes  escoles de les comarques del Garraf i l’Alt Penedès.

Per tal de fer arribar els missatges als pacients en aïllament i als professionals s’han creat dos circuits d’entrega: per una banda, totes les notes i dibuixos es pengen en una intranet perquè les puguin veure totes les persones treballadores del CSAPG i, per l’altra, infermers/es, auxiliars, metges/esses, treballadors/es socials i psicòlegs/òlogues s’encarreguen d’entregar en mà aquests missatges als pacients ingressats, sempre que és possible. També col·laboren en aquest procés el Departament d’Atenció a la Ciutadania i Comunicació que són els encarregats de rebre i gestionar tots els e-mails.

Segons el CSAPG, els pacients en aïllament han rebut amb molta il·lusió i agraïment aquesta iniciativa, ja que és una manera més d’entretenir-se i sentir-se acompanyats, escoltats i recolzats.

 

FER UN COMENTARI