Més d’una desena de municipis de la vegueria mantenen el toc de queda

0
550
Mapa dels 165 municipis inicials on el Govern va aplicar el toc de queda. Imatge elaborada el 20 de juliol del 2021.

Aquesta setmana la Generalitat de Catalunya ha decidit reduir la llista de municipis que imposen el confinament nocturn, que comença a la una de la nit i finalitza a les sis de la matinada. El toc de queda es va tornar a implementar a causa de l’augment de contagis de coronavirus de les darreres setmanes, des de finals de juny, i actualment afecta encara a 162 municipis.

Els municipis que mantenen el toc de queda són aquells que tenen més de 5.000 habitants i en els quals la incidència de la darrera setmana és de més de 400 casos per cada 100.000 persones. A més, també es manté en municipis que tot i no tenir aquest nombre de casos, es troben envoltats per zones que sí que el superen.

A la nostra vegueria, a banda de les capitals de comarca (Vilafranca del Penedès, Vilanova i la Geltrú i el Vendrell) hi ha més municipis que seguiran aplicant el toc de queda: l’Arboç, Calafell, Capellades, Cubelles, Cunit, Masquefa i Sant Pere de Ribes.

De moment, el toc de queda actual s’allargarà fins la setmana vinent, però es pot prorrogar. Les sancions per aquelles persones que no el respectin poden suposar multes que oscil·len entre els 300 i els 6.000 euros.

FER UN COMENTARI