Divendres que ve començarà una nova edició, la dotzena, del cicle Poesia a les Caves, que organitzen conjuntament l’Ajuntament de Sant Sadurní i el poeta Santi Borrell.

Enguany es faran cinc recitals en cinc caves diferents. Un dels més especials serà el 24 de maig a les caves Recaredo, amb un recital dedicat als poetes de les Terres de l’Ebre i en el qual hi participaran Carme Abril, Montse Boldú, Zoraida Burgos, Tomàs Camacho i Carme Cruelles.

Com en altres edicions, aquest any també incorporarà poesia infantil, serà el 17 de maig a la tarda a les caves Rimarts i anirà a càrrec de Núria Clemares, que presentarà Tereseta juga a Sinera.

El cicle s’estrenarà el 3 de maig amb un recital a les Caves Raventós i Blanc en el qual hi participaran Francesc Gelonch, Josep Pedrals i Laia Llobera. El seguiran, el 10 de maig a les caves Colomer, Santi Borrell, Teresa Costa-Gramunt i Carles Rebassa; i el 15 de maig  a les caves Jaume Giró i Giró, Sílvia Bel, Marc Freixas i Ivette Nadal. Tots els recitals, excepte l’infantil, seran a les deu de la nit.

Un total de 14 poetes participaran en aquesta dotzena edició. Malgrat que les poetesses sempre han tingut una presència destacada al festival, en aquesta edició n’hi ha més que mai (8). Poesia a les Caves va iniciar-se l’any 2008 i fins a la data hi han participat més de 200 poetes d’arreu dels Països Catalans.

FER UN COMENTARI