Millorem el bus urbà de Vilafranca

0
250

Molts dels usuaris i usuàries són gent gran que el fan servir per anar a l’hospital, l’ambulatori, el Ricard Fortuny, el mercat del dissabte…, però què passa els caps de setmana? El dissabte només va una línia que passa cada hora; i voltes i més voltes per tornar del centre cap a l’Espirall. Els diumenges funciona una línia i només als matins. Diria que al Ricard Fortuny o a l’hospital no tanquen a la tarda, oi? I si vols fer ús de la cultura, com anar al teatre o al cine, o quedar amb amistats en alguna terrassa del centre o de La Girada?

Diria que la gent amb dificultats de mobilitat, l’única opció que tenen és quedar-se a casa a mirar la tele. Dona la sensació de que a Vilafranca alguns serveis només ho són a mitges, ja que no donen resposta a les necessitats reals d’una part important de la població.

Tot i que la majoria d’usuàries són persones jubilades, ja que al preu que et fan pagar, és més car que a Barcelona o Tarragona, sens dubte és una ruïna per les butxaques de les usuàries, i si per despiste hi puges una vegada difícilment repeteixes. Algú s’ho replantejarà?

Teresa Baqués

Vilafranca del Penedès

FER UN COMENTARI