Molt poc públic va assistir a la cercavila de la festa major de Vilanova de dimecres

0
473

La cercavila de festa major que va tenir lloc dimecres a la tarda a Vilanova va ser doblement excepcional. En primer lloc, perquè es va fer a la rambla Sant Jordi, on es podien garantir les distàncies de seguretat amb el públic assegut. I en segon lloc, perquè centenars de les cadires posades per evitar que els assistents es desplacessin amunt i avall van quedar buides, malgrat haver-se’n esgotat prèviament les reserves, i molta gent que en tenia ganes es va quedar –innecessàriament– sense poder-la veure. Va ser, doncs, una cercavila amb molt poc públic, desangelada, amb els grups folklòrics a estones ballant per a quasi ningú.

Avui dijous, a la mateixa hora, a 2/4 de 7 de la tarda, hi haurà una altra cercavila, també a la rambla Sant Jordi, amb les reserves per assistir-hi esgotades.

Les festes de les Neus es tancaran demà divendres amb l’actuació al vespre d’El Pot Petit a la Zona Esportiva de Vilanova, l’espectacle “Perfectes desconeguts” al Teatre Principal i la presa de procuració dels Pabordes de 2022 i el comiat dels Pabordes 2020 i 2021, a continuació al mateix Teatre Principal de la rambla.

FER UN COMENTARI