Moltíssimes gràcies

0
34

Hola em dic Pep Nadal, soc vilafranquí d’adopció, no soc persona de demostrar gaire els meus sentiments, però avui em veig amb la necessitat d’escriure aquesta carta.

Fa un any per aquestes dates vaig ingressar a l’Hospital de Vilafranca, en principi per un malt d’esquena molt fort, però després d’unes proves em van diagnosticar covid i càncer de pròstata amb metàstasi a la columna.

El motiu d’escriure ara és perquè després d’un any de lluita, ara em veig amb cor de fer-ho. Vull donar les gràcies a tot el personal de l’Hospital de Vilafranca per la seva professionalitat, la seva humanitat envers els malalts. Vull agrair també que malgrat estar col·lapsats, sempre tenien uns minuts per donar-me ànims. També vull donar les gràcies a les persones anònimes que em van fer arribar cartes per donar-nos ànims.

Al personal de l’hospital i a les persones anònimes, moltes, moltes gràcies. No recordo totes les persones que em van atendre, però el que em quedi de vida els estaré eternament agraït. Una abraçada i, una altra vegada, moltíssimes gràcies.

Pep Nadal

Vilafranca del Penedès

FER UN COMENTARI