Mònica Hill es postula per ser la primera alcaldessa de la Vilafranca

0
371

Aquesta setmana Mònica Hill ha presentat oficialment la seva candidatura a les municipals. La cap de llista d’ERC ha presentat, en un acte a l’auditori del Vinseum, les línies mestres del projecte republicà, que passen per l’aposta pel comerç, l’habitatge accessible, l’estació de trens regionals, l’urbanisme social i la lluita contra les desigualtats.

Hill va afirmar que “podem fer més i millor per construir la Vilafranca dels propers 20 anys, per planificar-la i acordar-la amb grans acords de ciutat” i va destacar que es basaria en el diàleg permanent i la cerca de consens.

Unes dues-centes persones van participar en l’acte de presentació que va comptar amb la intervenció, des de Ginebra, de la secretaria general d’ERC, Marta Rovira, la qual va animar a tothom a treballar per la Vilafranca republicana que representa el projecte d’Hill.

La cap de llista per ERC a Vilafranca va definir el projecte del govern actual com “un model esgotat i sense futur per Vilafranca” i va criticar que la seva gestió es limiti a posar pedaços. “No ens podem permetre quatre anys més d’improvisació”, va concloure.

FER UN COMENTARI