Des d’aquest cap de setmana i fins que es mantinguin les restriccions de mobilitat comarcal, els Mossos d’Esquadra i els Agents Rurals han anunciat que duran a terme un dispositiu especial en l’àmbit rural a la comarca de l’Alt Penedès per controlar motoristes que incompleixin el confinament comarcal i, al mateix temps, per fer complir la Llei d’accés al medi natural vigent.

Segons han informat, els controls van començar ja dissabte després que els agents detectessin un increment de l’ocupació del medi natural per part de persones amb motocicletes, tipus trial i cros, malgrat les restriccions actuals. Es preveu que el desplegament operatiu de control intensiu d’accés motoritzat s’intensificarà en diferents zones rurals de l’Alt Penedès.

En aquest primer cap de setmana i en el marc del dispositiu es van denunciar vuit motoristes per circular per corriols, quatre per incomplir les restriccions actuals de mobilitat i una per infracció de la normativa de trànsit, com ara no dur el permís de conduir.

 

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI