No estem d’acord que es renunciï a la bandera blava

0
56

Des de la Xarxa Vendrellenca considerem que la renúncia a tenir la bandera blava per a les nostres platges feta per l’equip de govern de l’Ajuntament del Vendrell és una decisió dolenta per al turisme del nostre municipi, que perjudicarà tots els estrats de l’economia local.

La nostra taula de treball no està d’acord amb la decisió que ha pres l’equip de govern de prescindir del distintiu de bandera blava de les nostres platges, que hi ha estat present durant 32 anys, i que rebem a través de l’ADEAC pel compliment d’uns criteris de qualitat establerts per l’organisme Bandera Azul.

Des de la Xarxa Vendrellenca considerem que ara no és el moment de fer experiments com aquest, per molt en contra que des de l’equip de govern s’estigui d’aquesta mena de distintius, atès que la situació del sector turístic del nostre municipi per la pandèmia de la covid-19 requereix que, en casos com aquest, no se surti de les coses que anaven fent per impulsar a escala nacional i internacional les nostres platges, sense tenir un pla clar i explicat en tots els àmbits afectats.

Vist el calendari d’inscripcions per obtenir aquest distintiu, que indica que s’hauria d’haver demanat com a data màxima l’1 de desembre, i vistes les declaracions de la regidora, entenem que ja no és possible obtenir la bandera blava per a les nostres platges. Des de la Xarxa Vendrellenca considerem que no tenir la bandera blava és un element negatiu per al sector turístic i econòmic, que ens perjudicarà localment a tots els nivells.

Antonio Garcia Leal, portaveu de la Xarxa Vendrellenca

El Vendrell

FER UN COMENTARI