Noia i CE Vendrell se les heuran amb dos ossos durs de rosegar a 16ns de la CERS

0
1444
Tornada de 16ns de final al pavelló del Vendrell.

Com era de preveure, els dos representants penedesencs no van tenir cap problema dissabte per superar la primera ronda de la competició europea de la CERS d’hoquei patins. Però ah! la segona ronda! Arribar a quarts de final sí que tindrà mèrit, ja que els emparellaments de vuitens són d’allò més dur. El CE Noia Freixenet se les heurà contra el Barcelos portuguès (campió de les dues últimes edicions de la CERS) i el CE Vendrell, contra el Joventude de Viana també lusità; en tots dos casos i per fer-ho encara més complicat, amb l’anada a casa (9 de desembre) i la tornada (13 de gener) en pista contrària.

El 3-5 de l’anada a la pista del Coutras francès feia que el partit de 16ns de final del CE Vendrell fos un tràmit. A més, al minut 12 dominava ja per 3-0, amb gols de Cristian Rodríguez (2) i Edu Fernández. Quan semblava que seria un partit fàcil, el Coutras va retallar la distància i al descans es va arribar amb 3-2. Però als cinc minuts de la represa, Fernández va fer el quart i va donar tranquil·litat al Vendrell. En aquest context, els júniors Iker Casado i Joan Ll. Mudarra van disposar de minuts i aquest últim jugador va aconseguir cinquè al minut 48, marcant el seu primer gol en competició europea. El 5-2 final va donar com a còmput global de l’eliminatòria 10-5.

Si els de Sant Sadurní ja havien golejat 11-2 al partit d’anada a l’Ateneu, a la pista de l’RSC Damrstadt hi van tornar (3-10), deixant el global de l’eliminatòria en 21-5. Els alemanys van oferir resistència només a la primera part, que va acabar amb 1-2, però al segon temps va ser un bany del Noia. Van marcar sis jugadors: Martí Casas (3), Humberto Mendes (2), Sergi Llorca (2), Jordi del Amor, Arnau Xaus i Sergi Aragonès.