Nou denúncies contra hisenda

0
199

Em dic Rosa Navarro i Molas, tinc 57 anys, soc una persona seriosa i crec sincerament que “algú” de dalt deu estar molt enfadat amb mi. És l’única explicació que hi trobo. Necessito un advocat per arribar a un judici que ara mateix ja té la fiscalia de Vilafranca per nou denúncies que contra l’Agencia Estatal de Administración Tributaria (AEAT) per prevaricació, abús d’autoritat i falsedat documental, amb les corresponents proves escrites. I el/la necessito amb prou testosterona com per enfrontar-se a aquesta entitat, perquè sembla que quan parles d’Hisenda, la gent es fa caquetes.

L’ajut que necessito és perquè l’advocat/a haurà d’esperar a cobrar que acabi el judici. Es tracta d’una declaració de renda que em va fer un assessor al 2013 perquè Hisenda em va dir que “no era capaç de fer-la i que pagués un assessor”. Amb el números que Hisenda em donava, l’assessor va fer la declaració. I l’any 2018 soc acusada com a codeutora dels números que m’ha havia dit Hisenda que declarés. I ara no sols m’estan embargant el que és “legal” per 21.000 euros més interessos, que són 26.000, sinó que ho estan fent il·legalment fora “del 30% del neto embargable” de la pensió en el compte de la pensió de la qual ja em descompta la Ins l’embargament, i em torna a embargar el mateix compte i un altre de despeses de la Caixa. He demanat la suspensió amb certificat digital, però ni amb aquestes, segueix amb la seva il·legalitat, amb notificacions que no arriben, diligències més tardanes que les firmes d’ells, etc.

Tot, absolutament tot, amb proves. Ja he anat a testificar com a “testigo perjudicado”, si és que se li pot dir testificar al que vaig fer a corre-cuita perquè “hi havia un altre senyor esperant” en una saleta d’1,5×1,5 als Jutjats de Vilafranca, el 23 de gener. Per cert, la pensió que tinc és d’incapacitat (pels que puguin dubtar amb la meva edat).

Rosa Navarro i Molas

Vilafranca del Penedès

FER UN COMENTARI