Les obres del nou edifici de l’escola municipal Guerau de Peguera es troben en la seva darrera fase i les classes hi podrien començar al gener, passat festes. Sobre uns superfície de 2.508 m2, L’escola estarà distribuïda en quatre volums, que inclouen el gimnàs,i un edifici principal que consta de planta baixa i primer pis. A més, la zona exterior disposarà d’una pista poliesportiva, zona de jocs de primària i una zona de jocs infantil condicionada. Fora de l’horari escolar, la pista, el gimnàs, vestidors i biblioteca s’obriran al públic per poder ser utilitzats quan es necessiti.

Les obres de construcció de l’edifici han estat pressupostades en gairebé 3,9 milions d’euros, amb càrrec al Departament d’Ensenyament de la Generalitat. L’Ajuntament ha assumit el cost dea les escomeses i la instal·lació de la xarxa elèctrica, d’aigua, telèfon i gas, amb un cost aproximat de 70.000 euros.

L’Ajuntament preveu destinar l’edifici on actualment s’ubica l’escola a alberg familiar, projecte pel qual ja ha mantingut converses amb la Generalitat i la Diputació i que ampliaria l’oferta d’allotjament a Torrelles.

FER UN COMENTARI