Nou projecte de la Fundació Sant Antoni per protegir i donar suport a persones vulnerables

0
241

La Fundació Sant Antoni Abat, de Vilanova, està impulsant un projecte de protecció i suport adreçat a tota la ciutadania, amb l’objectiu de garantir els drets socials, sanitaris, patrimonials o de qualsevol tipus de les persones més vulnerables.

Els destinataris d’aquest projecte són persones que viuen soles, qu no tenen cap xarxa familiar, persones grans, etc. i que són susceptibles de patir enganys, maltractaments o abusos. Cada setmana reben una visita a domicili d’algun professional (psicòleg, treballador social, auxiliar tècnic) per vetllar pel seu estat. A més d’això, a través del servei del Transport Social se’ls acompanya a visites mèdiques, gestions bancàries o similars que calgui i també se’ls dona suport per gestionar les programacions mèdiques i altres tipus de tràmits. Tota aquesta tasca es porta a terme amb total transparència tant cap al mateix usuari, com cap a les famílies (en cas que n’hi hagi) o els serveis socials de referència.

Per acollir-se a aquest nou projecte, cal que la persona, família o professional que atengui el cas faci una petició expressa del servei i l’apoderament, si s’escau, a favor de la Fundació per a la gestió i protecció dels drets personals i patrimonials de l’usuari o usuària. Per a més informació o peticions, cal adreçar-se al correu electrònic abat@fundacioabat.cat o bé al telèfon 935 121 327.

 

FER UN COMENTARI