Nou semàfor per pacificar el trànsit de l’entorn escolar

0
255

Els propers dies s’instal·larà un nou semàfor a la cruïlla dels carrers del Pare Garí i Jaume Balmes. L’objectiu d’aquesta nova senyalització semafòrica és facilitar el creuament de la carretera a les famílies dels alumnes de l’Escola Pia que deixen el cotxe a l’aparcament soterrat de la plaça de Charlie Rivel.

Segons Antoni Palacios, regidor de Mobilitat i Projectes i Obres de l’Espai públic,  “ha estat un requeriment del veïnat i del centre educatiu ja que aquest punt es troba en un camí escolar i d’aquesta manera es pot anar de l’aparcament a l’escola i a l’inrevés d’una forma més directa”. Pel regidor accions com aquesta responen a la voluntat del govern de millorar el trànsit i pacificar el màxim possible els entorns escolars.

Aquesta acció, juntament amb les que s’estan executant als carrers Correu i Llanza i a la plaça de Miró de Montgrós són les principals intervencions que està duent a terme la Regidoria de Mobilitat i Projectes i Obres de l’Espai públic en aquest inici de 2020 i i suposen una inversió total d’uns 120.000 euros.

FER UN COMENTARI