Obertes les inscripcions per al festival de música d’autor Monocicle

0
282
El músic Ferran Palau durant la seva actuació l'any passat. Foto: David Ripoll.

El festival de Sant Pere de Ribes es farà del 3 al 5 de setembre i ja ha confirmat les actuacions de Nuria Graham, Sr Chen i Ninot.

Fins al dia 1 de juny els músics que vulguin participar del concurs de música d’autor Monocicle de Sant Pere de Ribes poden fer la seva inscripció al web del certamen. L’edició d’aquest any es durà a terme del 3 al 5 de setembre. Paral·lelament a les actuacions que ofereixen els artistes que participen del concurs, el Festivalet compta amb les actuacions d’artistes reconeguts del panorama musical del país. Per aquesta edició ja s’han confirmat els directes de Núria Graham, Ninot i Sr. Chen.

El Monocicle té tres modalitats de concurs. Per una banda, el Festivalet, que és el concurs que premia la música d’autor i on pot participar qualsevol persona interessada, sense límit d’edat i que no tingui un compromís discogràfic. Per l’altra, el Monoclip, que porta a concurs els millors videoclips musicals. També hi ha una secció de Batalla de Gallos que premia el talent de la música urbana. Aquest apartat es va incloure l’any passat i per aquesta edició s’ha millorat la proposta treballant conjuntament amb els joves del municipi interessats per aquest estil musical. Les bases completes dels tres concursos de Monocicle es poden llegir a la web del festival www.monocicle.cat

Aquest festival és un projecte iniciat l’any 2015 per l’entitat ribetana Els Xulius per a donar suport i difusió a la cançó d’autor. Els organitzadors, després de l’èxit de la passada edició celebrada en plena pandèmia, han explicat que l’edició d’enguany s’obre camí amb una renovada imatge i un cartell que promet oferir una programació musical d’alt nivell.

FER UN COMENTARI