Olèrdola recupera la Trobada després de dos anys

0
171

A principis de juny, el municipi d’Olèrdola recupera la Trobada, una jornada festiva i cultural que busca oferir una programació d’actes i espectacles de qualitat al conjunt monumental.

Aquest 2022 la Trobada arriba a la quarantena edició. Miriam Mulinari, tècnica de cultura de l’Ajuntament d’Olèrdola, explicava que en aquesta “Trobada XL” es voldrà “mantenir l’essència de la programació perquè hi havia moltes ganes de recuperar la festa que reuneix veïns de tots els nuclis del municipi”. Mulinari apuntava que la Trobada mantindrà l’esquema dels darrers anys: “hauríem volgut fer-la diferent i original, però després de dos anys de no poder-la celebrar i de recuperar la il·lusió ens hem volgut centrar en la programació clàssica de la darrera dècada”.

Activitats per a tots els públics

La Trobada començarà divendres 3 de juny amb el 29è sopar de regidors i exregidors, al Restaurant Masia Segarrulls. La programació continuarà l’endemà dissabte a la tarda, amb inflables i jocs per als més petits, un espectacle de titelles a càrrec de Micro Troupe, el monòleg Nacido del revés de Gabriel Córdoba i el concert Show Must Go On del grup Tribute Queen.

Diumenge se celebraran actes més tradicionals: la sardinada popular que cuinaran els integrants del grup gastronòmic Tres Pins, un concurs de dibuix (en el qual enguany també es podran pintar samarretes o bosses de roba), la missa a càrrec del mossèn Xavier Aymerich o el lliurament del premi Rossend Montané. A més, també hi haurà una exhibició dels balls folklòrics del municipi, la 26a paella popular, una supertirolina  i La Tresca i la Verdesca inundaran la Trobada de bon rotllo amb l’espectacle Històries d’aigua!

Per inscriure’s a l’acampada, ja es pot contactar a l’Ajuntament o accedir al web olerdola.cat.

FER UN COMENTARI