Orient i Occident

1
149

Rússia és el país més ric del món en recursos naturals.

Rússia disposa de míssils (amb caps nuclears) que superen en deu vegades la velocitat del so i que són capaços de donar cinc voltes al nostre planeta abans d’impactar amb qualsevol punt predeterminat per coordenades.

Això envalenteix qualsevol país d’aquest món, alhora que aflora el més mínim contrast, sigui cultural, religiós, polític, idiomàtic; en definitiva, diferenciador respecte de qualsevol altre. La desfeta que es va produir en l’última gran confrontació mundial n’és la prova, i també som molts els que recordem l’amenaça que va provocar Orient, posant míssils nuclears a Cuba, que van fer encongir el cor de tota la humanitat, tot i que, per sort, no va passar res, superant-se aquella situació.

Ara, el mateix gran país no tolera la proximitat de cap artefacte que pugui tornar a fer encongir el cor de ningú, denunciant prèviament les seves queixes i avisos que ha fet arribar al moderador (l’OTAN) per evitar-ho i que tampoc han servit de gaire: possiblement d’aquí la situació actual, que ningú vol i tothom refusa.

Miquel Àngel Santos

Vilafranca del Penedès

1 COMENTARI

  1. Rússia és Putin. Putin és KGB. KGB són gàngsters i màfia. Molts tenen propietats i inversions a Catalunya. És un dels seus refugis. Haurà ús d’armes nuclears, però no ca_garan on mengen.

FER UN COMENTARI