Pagar un impost del qual n’estàs exempt

0
124

El mes d’abril de 2018 vaig rebre una carta de pagament de Base, l’Ajuntament del Vendrell em reclama 167 euros de l’impost de remolc del tractor, que té 45 anys, i la maquinària agrícola n’està “exempta”. Quina classe d’Ajuntament tenim, ja només quedem set o vuit pagesos al Vendrell, i tan tocada com està la pagesia, es creuen que el remolc és un “Mercedes”. Vaig anar a parlar amb el senyor alcalde però no està per “la labor”. Abans que acabés el termini ho vaig pagar. El Síndic de Greuges els ha enviat tres escrits instant l’Ajuntament a tornar-me els diners pagats, més interessos, però res de res. També vaig rebre una carta en què l’Ajuntament em diu que jo el 22 de maig de 2017 vaig fer una “alta de modificació tècnica a Trànsit a Tarragona”, i això és mentida, i ho puc demostrar, a no ser que l’hagin fet ells. A més de no tornar-me els diners, que són meus, em volen fer passar per mentider i jo no soc ni mentider ni lladre. Ells no poden dir el mateix. Vaig parlar amb el Sr. Baltasar Santos, per mi una gran persona, molt dialogant, educada i bona persona, però jo també soc bon observador.

Penso que hi ha algun regidor de l’equip de govern que més s’estimen protegir, certa persona, si és que es pot dir persona, que van fer fora d’un altre Ajuntament, i que aquí al Vendrell ha fet més mal “que una pedregada seca” amb “gorreries”, comissions, fins i tot pel seu compte en temes d’impostos de successions o plusvàlues, però sempre per un preu i fet d’una manera “baixa i rastrera”.

Josep Mallofré Guri

El Vendrell

FER UN COMENTARI