Papereres, bancs

0
128

Sant Sadurní, “necessitadíssima” de papereres i bancs per seure. Les veïnes i els veïns ho troben a faltar i molt.

Ja constituït el nou ajuntament, la meva primera “demanda”, no crítica, és la col·locació de més papereres i bancs per tot el municipi. Durant la campanya electoral, el veïnat em demanava que digués en la meva primera carta al nou equip de govern més papereres i més bancs per tots els indrets de la vila. No només al casc urbà, també en les diferents zones i barris.

Papereres, principalment. Prou bruta està la vila, que a més les papereres manquin a alguns carrers. Passegem per Sant Sadurní i la mancança és molt visible. No només pels papers, també per les caques de gos. Som bastants els veïns que fem el recorregut perquè el gos faci les seves necessitats. On són les papereres?

L’altre afer, i no menys important, són els bancs que la gent gran troba a faltar en els seus passejos. En les caminades que fan, és molt necessari aquest mitjà per al descans.

Doncs, governants, van dir en el seu discurs que hi havia i farien molta feina. Aquesta demanda l’han de tirar endavant amb la màxima celeritat. Els veïns i veïnes de Sant Sadurní, volen, necessiten, es mereixen una vila digna. Això vol dir papereres i bancs per seure repartits, repartides, arreu dels carrers i les places.

Francesc Carafí Quintana

Sant Sadurní d’Anoia

FER UN COMENTARI