Papereres i bancs

0
75

Hom pot pensar que aquest titular no és prou important per fer-ne una notícia. I ho és i molt; si no, que es pregunti al veïnat. La vila de Sant Sadurní està necessitadíssima de papereres i bancs.

Ha estat la primera demanda (no crítica) que he fet al nou equip de govern de l’Ajuntament (més o menys fa un any), i la resposta ha estat nul·la. Falten papereres i bancs a tots els indrets de la vila. No només al nucli urbà, també a les diferents zones i barris.

Papereres principalment. Prou bruta està la vila, que a més a més manquin papereres. No són suficients les que hi ha actualment. Passegem per Sant Sadurní i aquesta mancança és molt visible. No només pels papers, també pels excrements dels gossos. Som bastants els veïns que fem el recorregut, i les papereres on són…?

L’altre apartat a parlar es refereix als bancs. La gent gran, en els seus passejos, els troba a faltar. En les caminades que fan, és molt necessari aquest mitjà per al descans.

Governants, no estan complint en les seves promeses. Insisteixo, doncs, que aquesta demanda (no crítica) l’han de tirar endavant amb la màxima celeritat. Els veïns i les veïnes de Sant Sadurní volem, necessitem, ens mereixem una vila digna. Això vol dir papereres i bancs, per a totes i tots, arreu dels carrers i les places.

Francesc Carafí Quintana

Sant Sadurní d’Anoia

FER UN COMENTARI