Paviment nou i jocs infantils a la plaça de la biblioteca de Ribes

0
1005
L'alcaldessa mostra com serà la renovada plaça.

La plaça dedicada a la poeta Maria Mercè Marçal es remodelarà completament amb una intervenció que en renovarà la pavimentació i s’hi instal·laran uns jocs infantils nous, amb la finalitat de “revitalitzar-ne l’ús, fomentar el respecte i la convivència entre les persones usuàries i que esdevingui un espai adaptat al lleure i joc per a totes les edats”, segons ha explicat l’alcaldessa, Abigail Garrido. El projecte, que ha tingut en compte les aportacions del veïnat, contempla l’enderroc de les jardineres circulars existents (que anteriorment havien estat fonts ornamentals), amb un cost aproximat de 100.000 euros. Els treballs començaran a principis d’any i duraran dos mesos.

El nou paviment respectarà bona part de les franges de peces prefabricades que hi ha actualment, combinades amb la instal·lació de cautxú absorbent d’impacte a les àrees de jocs infantils. Quant als jocs, n’hi haurà de pintats al revestiment, com un tauler d’escacs, una xarranca o un tres en ratlla, i s’instal·larà una zona de jocs urbans formada per una estructura modular de cubs, per a infants d’entre 5 i 12 anys.

També hi haurà terrasses i bancs, i zones d’ombra gràcies a la plantació d’alguns arbres i jardineres que es complementaran amb les palmeres que ja hi ha actualment.

FER UN COMENTARI