Penedès Televisió produeix per a La Xarxa un programa dedicat al món del vi

0
195

En les propers dies es podrà veure a través de La Xarxa de Televisions Locals el programa Vinum, dedicat a la cultura del vi. L’espai, dirigit i presentat per Joan Beumala, ha estat produit per Penedès Televisió amb la col·laboració de 360 visual.

Vinum explicarà totes les maneres de tractar la vinya i elaborar el vi més innovadores i respectuoses amb els processos naturals i sostenibles. Durant deu capítols de 30 minuts i amb un esperit totalment divulgador el programa recorre el Penedès i la geografia catalana per descobrir a través d’experiències innovadores el procés d’elaboració dels millors vins del país i, també, tot el treball, el coneixement i la passió que s’amaga darrere de cada ampolla. El format combina diferents gèneres com el repotatge o l’entrevista

En el primer capítol, el programa explicarà l’evolució durant un any d’un cep del Priorat, parlarà sobre la poda des de la vinya del penedesenc Nil Font  d’un dels cicles de la vinya, la poda, endinsant-se en la vinya experimental del penedesenc Nil Font i aprofundeix en els Vins de finca qualificada.

El programa compta amb l’assessorament i la revisió tècnica de Salvador Rovira i Lluís Giralt, de l’INCAVI.

FER UN COMENTARI