Pèrdues inesperades

0
74

La mort d’un company i amic es fa complicada, sobretot quan no te n’has pogut acomiadar.

El 19 d’abril el doctor Poch ens va deixar, creant un important buit al nostre equip. La seva voluntat de cooperar, proposar i insistir per millorar el poble era tan gran com important per seguir mantenint l’equip i el projecte. El seu coratge i el seu coneixement, reconegut expert en el camp de la neurocirurgia infantil, van fer que ajudés molta gent. Mai va tenir un no per resposta i va visitar o derivar moltes persones que ho necessitaven.

Com a candidat, va fer propostes i projectes molt importants. Un dels seus treballs va ser la creació i viabilitat d’un centre de dia per a la gent gran a Sant Quintí. Va estudiar què es necessitava, com el faríem, on el faríem, quin pressupost necessitàvem i fins i tot com es gestionaria. Les seves ganes, combinades amb una llarga experiència, feien que el projecte fos totalment factible i real. Per presentar-lo a tothom, va fer venir a Sant Quintí el seu company d’ofici i amic, Xavier Trias, alcalde de Barcelona.

El Josep Maria, el dia de les eleccions, en saber el resultat, ens va dir a tots que l’important era ser-hi, que aquest cop el poble no volia que Junts Per Sant Quintí els solucionés els problemes que tenien.

Per ell i per Sant Quintí seguirem treballant dia a dia. No oblidarem el seu fer, sempre disposat i amb ganes de millorar-ho tot.

Bernat Catasús i Junts per Sant Quintí

Sant Quintí de Mediona

FER UN COMENTARI