El 19 de desembre tindrà lloc al restaurant La Torre del Gall l’acte de lliurament dels Premis Tastavins, que l’acadèmia bàquica atorga anualment amb la voluntat de distingir totes aquelles iniciatives víniques que prestigien i difonen la cultura del vi català.

Ametller Orígens ha merescut el premi a la millor iniciativa vinícola pel seu vi solidari i la promoció dels vins catalans en els seus establiments. Vallformosa ha estat guardonat com a celler de l’any per la innovació tècnica i artística i per l’aposta pels nous productes. Jordi Mascaró, ha estat distingit amb el premi al viticultor de l’any i el programa de TV3 Glops ha merescut el premi al mèrit periodístic per apropar la cultura vínica d’una manera pedagògica al gran públic. També s’investirà Acadèmic d’Honor al virtuós pianista cec Ignasi Terraza i Acadèmic de Mèrit a l’exalcalde de Santa Fe Marcel Surià.

Amb aquest acte els Tastavins tanquen un any molt especial, ple de celebracions i de distincions. L’Acadèmia ha celebrat el seu 50è aniversari, el Vijazz ha arribat a la desena edició i els premis de la DO Penedès han commemorat les noves d’or. L’Acadèmia també ha rebut diverses distincions com la Creu de Sant Jordi i el Premi d’Enoturisme de Catalunya.

Les inscripcions per assistir al sopar es poden fer al telf 93 890 35 81.

FER UN COMENTARI