Es presenta el Cavamarket, una iniciativa per promocionar el cava a les Portes de Nadal

0
880
El Cavamarket s'ha presentat aquest dimarts al matí a les instal·lacions del CiC Fassina

L’Ajuntament de Sant Sadurní ha impulsat un nou projecte que té per objectiu promocionar el cava a les portes de Nadal. Es tracta del Cavamarket, un mercat de cava que tindrà lloc el 10 de desembre coincidint amb un dels diumenges de botigues obertes. El mercat, que s’ubicarà al carrer Raval, obrirà de les deu del matí a les 3 del migdia i, en la seva primera edició, hi prendran part 24 cellers i tres establiments de restauració. La iniciativa ha nascut com una acció de venda directe perquè qui ho desitgi pugui comprar el cava per les festes nadalenques a la Capital del Cava.

El visitant a part de degustar les diferents referències que els cellers posaran a la venda, també podran gaudir de productes gastronòmics, així com conèixer la gran varietat de paquets combinats i visites enoturístiques que ofereix Sant Sadurní, que es podran consultar a l’estand del CiC Fassina.

Ajuts a nous autònoms

La iniciativa es va presentar dimarts en una roda de premsa que va servir també per posar en valor el programa d’ajuts a emprenedors que durant el 2017 s’hagin constituït com a autònoms. Una ajuda que s’ha decidit ampliar als negocis constituïts també durant el 2016.

L’Ajuntament subvencionarà la quota d’autònoms durant un any, fins al 100% durant els 6 primers mesos i fins al 50% durant els sis següents, un cop deduïdes les bonificacions d’altres administracions pel mateix concepte, amb un import màxim de fins a 800 euros.

El termini per fer les sol·licituds acaba el 31 de desembre.

FER UN COMENTARI