Un treballador de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha donat positiu en covid-19. És per això que l’Ajuntament ha activat mesures preventives per coronavirus a la planta baixa de les dependències municipals situades a la plaça de la Vila, 11, emplaçament on treballava la persona afectada. Es tracta d’una persona que no viu a Vilanova i la Geltrú i que ja fa una setmana que no ha passat pel seu lloc de treball.

Davant d’aquest fet, l’organització municipal ha pres un seguit de mesures preventives, com són el tancament de l’accés a aquesta unitat de treball i l’anul·lació de les reunions del personal que té el seu lloc de treball en aquesta oficina a l’espera de tenir indicacions concretes del servei 061-Catsalut.

Aquestes mesures preventives no afecten cap altre departament ni edifici municipal. Des del Govern es vol transmetre un missatge de tranquil·litat i transparència, s’estan prenent les mesures preventives necessàries i s’aplicarà de manera immediata el protocol indicat pel 061-Catsalut.

FER UN COMENTARI