Propera obertura del carrer Pontons, per unir Sant Julià amb les Clotes, a Vilafranca

0
415

L’Ajuntament és a punt d’obrir un carrer nou a Vilafranca, que connectarà el carrer Progrés (barri de Sant Julià) amb el carrer Ferran (les Clotes), a l’alçada de l’aparcament de vehicles de les Clotes i en continuïtat amb el carrer de la Llacuna. El vial és curt, tindrà 400 m2 de façana a façana i ja està urbanitzat, amb llums led a un costat, una vorera feta i l’altra, que portarà arbres, pendent de fer-se. El nom del carrer (Pontons) va en consonància amb la voluntat municipal de posar noms de carrers de pobles de la vegueria Penedès. El carrer, que s’obrirà al trànsit a principis d’any, tindrà la circulació en sentit les Clotes.

El regidor d’Urbanisme, Francisco Romero, ha explicat que l’obertura del nou carrer va lligada al pla d’actuació urbanística d’aquell sector, que preveu la construcció d’un bloc de pisos amb façana al carrer Ferran, davant l’institut Milà i Fontanals, que tindrà 55 habitatges, 18 dels quals de protecció oficial. D’aquests 18, sis seran de propietat de l’Ajuntament. Els baixos de l’edifici seran comercials.

El tinent d’alcalde Aureli Ruiz explica que “els 24 polígons d’actuació urbanística que hi ha a Vilafranca (més els quatre del carrer Comerç) relliguen la ciutat en zones degradades i donen un tancament a la ciutat consolidada”.

FER UN COMENTARI