Propostes des de l’Espirall

0
180

L’actual govern a l’Ajuntament de Vilafranca va dir no al centre cívic, però sí que a partir de la Llei de Barris va fer una inversió per millorar els espais municipals del barri (plaça Dr. Bonet), així com el local de joves La Nau i s’està pagant un lloguer pel Casal d’Avis.

L’Associació Gent del Barri de l’Espirall volem fer propostes de cara a les pròximes eleccions municipals per poder treballar millor segons el nostre criteri, a benefici de la convivència i participació dels veïns i veïnes del barri, atenent la diversitat lingüística i cultural, i demanem als partits que es presenten que es posicionin al respecte.

Necessitat d’una persona per dinamitzar i coordinar els espais municipals del barri. En l’actualitat, uns locals estan tancats, d’altres en fan ús exclusiu algunes entitats, i alguna en treu rendiment econòmic, mentre que altres tenim dificultats per disposar d’espais per fer activitats o reunir-nos.

Regidor/a de participació: necessitem un interlocutor/a per poder plantejar necessitats que detectem al barri els veïns i veïnes i el conjunt de les entitats, i poder intercanviar les polítiques de l’equip de govern respecte al barri. Per part nostra hem plantejat que cal una sala d’estudi, dinamitzar els patis oberts i una sala de lectura-biblioteca que, d’acord amb la Torras i Bages, ens hem compromès a gestionar amb voluntariat.

Pressupostos participatius. Compromís de destinar una partida a cada barri per poder decidir des de la proximitat quines són les prioritats. Petició que també va fer la Coordinadora d’AAVV de Vilafranca.

Associació Gent del Barri de l’Espirall

Vilafranca del Penedès

FER UN COMENTARI