La protectora d’animals Proccan ha iniciat una campanya de donacions per a la construcció d’un nou refugi. A finals de juny venç la pròrroga sobre el contracte de lloguer d’una antiga hípica de Calafell, on actualment té les seves instal·lacions. Després de cinc mesos buscant, l’associació finalment ha trobat un terreny, proper a la ubicació actual. El refugi s’ha de construir de zero: s’ha de tancar tot el prímetre del terreny, construir gàbies on protegir els animals, crear espais on córrer, zones d’ombra, una infermeria, una zona de quarantena per a gossos nouvinguts o malalts i una zona especial per a cadells.

Per poder afrontar econòmicament les obres, la protectora ha iniciat una campanya de donacions a través de “Mi grano de arena” amb la finalitat de recaptar els 12.000 euros que calculen que costarà l’actuació. Quan falten  30 dies per tancar la campanya, ha recaptat 3.400 euros.

Proccan és una associació que treballa des del voluntariat per recollir i acollir animals abandonats, normalment d’avançada edat, malalts o cadellades. Els ajuden tant en la seva recuperació física com psicològica i els busquen noves llars on tornar a començar. Per als que no tenen aquesta sort, el refugi és la seva llar fins a l’últim dels seus dies.

FER UN COMENTARI