Jaume Amigó serà el primer secretari de l’agrupació local del PSC de Sant Sadurní. Així es va decidir en l’assemblea celebrada el passat 20 de març, durant la qual es van renovar els càrrecs de direcció del partit.

Després d’un llarg període de cinc anys, iniciats el 24 d’abril del 2012, en els quals l’anterior Comissió Executiva ha hagut de fer front a nou processos electorals, externs i interns, l’ex-Primera Secretària Susanna Mérida ha decidit fer un pas al costat per poder-se dedicar de forma exclusiva a la tasca de portaveu i de direcció del grup municipal a l’Ajuntament de Sant Sadurní. Jaume Amigó, que ha estat avalat per l’Agrupació Local de forma unànime, s’ha fixat com a principal objectiu “treballar per tornar a ser decisius en les pròximes eleccions municipals i que torni a haver-hi un govern progressista a Sant Sadurní. Per aconseguir-ho farem servir fórmules noves per arribar a la ciutadania i marcarem amb més contundència la iniciativa política des del grup municipal”.

L’exalcalde Marcel Gabarró acompanyarà el nou primer secretari des de la Presidència de l’Agrupació Local en aquesta nova etapa. Completaran l’equip Albert Gual, conjuntament amb en Joan Robles, en la Secretaria d’Organització i Finances, Susanna Mérida en la Secretaria de Política Municipal, Mari Carmen Cañadas com a Secretària d’Igualtat i de Formació, Francesc Carafí com a responsable de Comunicació i Francesc Sàez i Rosa Gil com a vocals. Amb aquests canvis, l’Agrupació local del PSC vol apostar per crear un projecte ambiciós, progressista i culturalment plural per a Sant Sadurní d’Anoia, on destaquin les polítiques per a joves, les polítiques de promoció econòmica que atreguin empreses de valor afegit a la vila, i la planificació de polítiques culturals, esportives i turístiques que potenciïn la diversitat i multiculturalitat de Sant Sadurní.

Jaume Amigó afirma que “si hem aguantat en aquests darrers temps difícils, estic convençut que, a partir d’ara, encara ho farem millor. Treballarem tant com sigui necessari i més, sense complexos, i amb l’orgull de ser socialistes, que ningú no ens ha pogut prendre i que sempre mostrarem on calgui, amb tota la convicció i compromís de sempre de servir a la ciutadania”.

FER UN COMENTARI