Quatre medalles al primer trofeu de la temporada

0
73
Júlia Bóveda va tornar a ser una de les més destacades. // CR Vilafranca

El Club Rítmica Vilafranca ha començat el curs de la millor manera possible. Aquest cap de setmana, les gimnastes vilafranquines s’han endut cap a casa quatre medalles, després de fer un excel·lent paper a la novena edició de la International Figueres Cup de gimnàstica rítmica.

La gimnasta més destacada del trofeu ha tornat a ser Júlia Bóveda. La de Vilafranca del Penedès va competir per primera vegada en la categoria Absolut, el nivell més alt de l’Estat. Bóveda, però, va sorprendre amb dos muntatges, un de mans lliures i un amb l’aparell de cintes. Dos muntatges que li van servir per endur-se una medalla de plata en mans lliures i l’or amb la cinta, el primer de la campanya.

L’objectiu de Bóveda aquesta temporada és, segons apuntava a La Fura fa una setmana, classificar-se entre les quatre millors gimnastes de la seva categoria i poder disputar el Campionat d’Espanya.

Més medalles

Però les dues medalles de Bóveda no han estat les úniques del club vilafranquí. El conjunt aleví, format per Valèria Barrabés, Montserrat Gutiérrez, Paula Barrado, Aina Martin i Uxue Gamazo, va participar en un exercici de tres cèrcols i dues pilotes, i es van endur la medalla de bronze.

En individual, la gimnasta més destacada va ser la cadet Júlia Arnan, que també es va penjar la medalla de bronze, després d’un exercici realitzat amb l’aparell de cèrcol. L’alevina Ariadna Isaza, amb un muntatge de cèrcol, va estar a punt de penjar-se un altre metall, però finalment va quedar en quart lloc. El conjunt infantil també va obtenir la quarta plaça del campionat.

FER UN COMENTARI