Quatre setmanes d’H2Oci i tres més de piscines exteriors a Vilafranca a preus reduïts

0
305

Aquest estiu tornarà a haver-hi, per vuitè any, programa d’activitats H2Oci a les piscines municipals descobertes de Vilafranca. Del 28 de juny al 23 de juliol, és a dir, els dies feiners durant quatre setmanes, les piscines Isidre Prunés oferiran un preu reduït a famílies amb infants que hi vagin a remullar-se i també que vulguin gaudir d’alguna de les activitats previstes dins el recinte, que van des de tallers de tota mena (paddle surf, aquabalance, teles, percussió), fins a jocs a l’aigua, zumba, esgrima o rugbi, entre altres. Serà de 5 a 8 de la tarda.

3 euros l’infant, un l’adult

Com a novetat, els preus promocionals de l’H2Oci (tres euros l’entrada per infant i un euro per a un o dos adults acompanyants) s’estén també al llarg de dues setmanes que no hi haurà accions dinamitzadores: del 14 al 25 de juny i l’última setmana de juliol (sempre en dies no festius). Per accedir-hi, no cal reserva prèvia, i l’única restricció és, a hores d’ara, la del 70% de l’aforament. Fonts municipals informen que normalment, l’ocupació està entre el 60% i el 80%.

Una altra novetat és que els quatre dijous hi haurà activitat nocturna, de 2/4 de 8 del vespre a 11 de la nit, amb permís per fer-hi pícnic. S’hi farà teatre, màgia, esgrafiats i bombolles gegants. A més, del 30 de juny al 7 de juliol hi haurà un circuit pel qual es podrà circular el patinet, bici o patins.

La regidora d’Esports de l’Ajuntament de Vilafranca, Anna Doblas, ha recordat que l’objectiu de l’H2Oci és “dinamitzar les tardes a les piscines d’estiu i donar una oferta diferenciada de la resta de piscines del territori”.

FER UN COMENTARI