Quim Masferrer i Tortell Poltrona seran els amfitrions de l’humor a les Fires i Festes de Sant Sadurní

0
569
AJUNTAMENT DE SANT SADURNÍ

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Sant Sadurní ha desvetllat dos noms més dels protagonistes que ocuparan els escenaris de les Fires i Festes d’enguany, que el municipi celebra sempre a principis de setembre.

En aquesta ocasió, els dos artistes convidats a les festes sadurninenques són el pallasso Tortell Poltrona i l’humorista i presentador Quim Masferrer, tots dos relacionats estretament amb el món de l’humor i la comèdia.

El 6 de setembre el protagonista de El Foraster durà el seu espectacle Bona gent a les Fires i Festes de la capital del cava, posant el focus d’atenció en els espectadors i les particularitats de Sant Sadurní. El dia 8 serà l’històric Tortell Poltrona, amb el seu espectacle Post Clàssic, qui ocuparà l’escenari del recinte de l’esplanada del CAP. En aquest espectacle el pallasso representarà alguns dels seus gags i números més populars.

Tots els espectacles i concerts de les Fires i Festes tindran control d’accés i preus populars. El proper mes de juliol es donarà a conèixer el programa complet de les festes.

FER UN COMENTARI