Renfe Sant Sadurní

0
133

Govern municipal “nou”, nova crida a la solució. El Sr. Ribas continua sent l’alcalde i continua sense fer cas a dues qüestions tan importants com són el bus urbà i l’estació de Renfe de Sant Sadurní d’Anoia. Potser és hora, doncs, de traslladar aquesta petició i observació al primer tinent d’alcalde i soci de govern, Sr. Ton Amat. Espero que vostè estigui al corrent del tema i vulgui i demani col·laboració i diàleg entre les parts implicades (Ajuntament-Adif).

El cas del bus urbà és tan important com la vida mateixa. Jo mateix i l’alcalde Ribas ens ho pategem cada dia; és a dir, veiem amb els nostres ulls les irregularitats i imprudències que el bus fa, com no pot ser d’altra manera en fer el giravolt.

L’estació de Renfe de Sant Sadurní, més del mateix. Fa temps (anys) que se’n parla, però no se soluciona. Tornem a estar al davant d’incompliments i promeses que no es compleixen. Adif i Ajuntament es reuneixen?

Recordo que la política sadurninenca Dolors Montserrat, quan el govern de l’Estat era del Partit Popular, va anunciar que en els pressupostos de l’Estat, crec que eren de l’any 2016, hi havia una partida de dos milions per a Renfe Sant Sadurní. El govern municipal ho vetlla, això? Hi ha contactes actualment entre Ajuntament i Adif?

Sr. Ton Amat, Sant Sadurní necessita renovació, transformació i una posada al dia. Li demanaria, doncs, que comencés a despertar el seu soci de govern, per tal de poder veure el nostre municipi viu, actiu i dinàmic.

Francesc Carafí Quintana

Sant Sadurní d’Anoia

FER UN COMENTARI