Reoberta la clínica dental Dentix de Vilafranca

0
424
La clínica Dentix de Vilafranca. // LA FURA

Un acord entre el fons nord-americà Advent Internacional,titular de les clíniques Vitaldent; i l’Administració Concursal de les clíniques Dentix, que es troba en concurs de creditors des de l’octubre, ha facilitat la reobertura d’algunes de les clíniques Dentix.

Així, alguns centres d’aquesta empresa, com la clínica dental de Vilafranca al carrer Santa Clara, tornen a estar operatives amb la finalitat d’atendre els pacients amb tractaments pendents de finalització. Des de fa unes setmanes que els treballadors de les clíniques reobertes estan contactant amb els pacients afectats pel tancament de la clínica per tal de reprendre els seus tractaments bucodentals.

Aquelles persones afectades que ho desitgin poden contactar directament amb la clínica vilafranquina trucant al 931711203 o per correu electrònic a l’adreça info.vilafranca@dentix.es.

L’Ajuntament de Vilafranca recomana que aquests pacients demanin un pla de tractament, albarà o garantia per escrit, a més de la seva història clínica. En el cas de no voler continuar els tractaments amb aquesta clínica, els pacients tenen l’opció de presentar una reclamació o continuar amb la que tinguin en curs per tal d’anul·lar el contracte i reclamar les quantitats pagades pels serveis no prestats i la devolució de la part ja abonada i no prestada.

Per a més informació cal consultar la pàgina de l’Ajuntament: vilafranca.cat.

FER UN COMENTARI