Reobre la piscina de Sant Sadurní, encara pendent d’acabar les obres del vas petit

0
1096

Aquesta setmana s’han reobert les instal·lacions de la piscina municipal després de l’actuació de millora que s’hi ha dut a terme durant les festes nadalenques, en què ha romàs tancada. En concret, s’han fet millores als vestidors i a la zona de taquilles, on s’ha repintat i renovat el mobiliari. També s’ha aprofitat per substituir altres equips i materials com l’aparell deshumidificador o el cablejat de la passarel·la de ventilació, s’han substituït els vidres de tancament de la piscina i s’ha actualitzat la il·luminació del pavelló. En els propers dies s’enllestiran alguns detalls decoratius que resten encara per finalitzar als vestidors.

Quant a la reparació de les filtracions al vas petit interior, l’obra entra ja en la seva recta final i la previsió de l’alcalde Josep M. Ribas és que pugui reobrir-se a finals de gener o principis de febrer. Es tracta d’una reparació d’impermeabilització molt més complexa del que l’Ajuntament preveia quan va tancar el vas el 18 d’agost, ara fa cinc mesos, que tindrà un cost de 80.000 euros. Durant aquest mig any de piscina petita tancada, les activitats que s’hi feien s’han reubicat al vas gran i al vas d’hidroteràpia.

Ja al mes d’octubre, la piscina va iniciar la temporada 2018/19 amb millores als accessos a la piscina coberta i a la sala de musculació i en el control d’usuaris, que es fa mitjançant unes targetes magnètiques que permeten accedir als diferents espais contractats sense haver de passar per recepció. Aquest nou sistema permet també controlar l’aforament del recinte i estudiar els pics d’afluència per, si s’escau, encabir-hi més activitats. A més, els cursets van passa a ser trimestrals (abans eren mensuals) i als cursets infantils es va substituir la tradicional granota de colors per assenyalar els nivells per casquets amb cadascun dels colors, que permeten diferenciar els grups molt més ràpidament. A més, el pagament de les quotes dels abonaments i les activitats aquàtiques –un reclam històric dels usuaris de la zona esportiva– es podrà fer, per fi, per domiciliació bancària.

FER UN COMENTARI