Resposta al Síndic 2021

0
41

El representant del síndic de Greuges, que ens va visitar el 26 de gener, m’envia la resposta del consistori a les meves qüestions i em demana que finalment hi digui la meva per tancar l’expedient. Si busqueu els meus escrits a la “Bústia” de La Fura trobareu de què va tot plegat. Tan sols demano seguretat ciutadana, seguretat viària i control dels negacionistes contagiadors de covid. No demano favors ni llicència d’obres.

El síndic ha fet d’intermediari, ja que les meves entrevistes amb els dos batlles i els correus al seu web no serveixen de res. M’escolten una estona, però tot segueix igual o pitjor. Potser demano massa o no soc ni diplomàtic ni de la seva corda.

Havent publicat a la “Bústia” els meus neguits, no puc estar-me de divulgar l’últim capítol de la meva insignificant i perduda contesa local. Recordem-ho quan hi hagi eleccions. Per mostra, el que estan fent els independentistes, republicans, antisistema, anticapitalistes i els del 155, amenaçant d’engendrar un Dragon Khan amb el fals eslògan electoral: “Farem el que demanen els ciutadans”. No cola.

Aquesta és la meva resposta al síndic:

“Comprovada la creativitat de l’Ajuntament per donar per liquidats virtualment tots els greuges que he denunciat, he deixat d’anar a caminar pel risc que patim en aquest poble quant a seguretat viària, ciutadana i pandèmica. La setmana que ve faré 72 anys, encara no sé quan em vacunaran i no queden gaires places lliures als hospitals. Gràcies per les seves gestions, espero que torni el 2022”.

Joan Pes Castell

Sant Sadurní d’Anoia

FER UN COMENTARI