Roser Capdevila obrirà el cicle de Tertúlies a la Terrassa del Vinseum

0
1431
Josep Alsina, director de RTV Vilafranca, Jordi Romeu, de la llibreria La Cultural i Jordi Ribas, responsable d'activitats del Vinseum, han presentat la cinquena edició del cicle de tertúlies aquest dimarts al matí.

La pintora, escriptora i il·lustradora de llibres infantils, Roser Capdevila, els periodistes Malcolm Otero i Santi Giménez, el cantautor islandès Halldor Mar, i el periodista Sergi Vicente seran, per aquest ordre, els autors convidats en la cinquena edició del cicle de Tertúlies a la Terrassa del Vinseum, que tindrà lloc tots els dimecres de juliol, a partir d’1/4 de 9 del vespre, i que està organitzat per Vinseum, Radio Vilafranca, Penedès Televisió, la Biblioteca Torras i Bages i la llibreria La Cultura.

Els convidats mantindran una conversa amb un periodista de Ràdio Vilafranca i presentaran els seus darrers llibres. A més, el públic assistent es podrà adreçar directament als autors per preguntar-los sobre aspectes de la seva obra. Cada tertúlia finalitzarà amb una copa de cava de Codorniu i Sant Josep Vins i una degustació de formatge de Xerigots.

Roser Capdevila, que es va fer popular com a creadora de Les Tres Bessones, obrirà el 4 de juliol el cicle amb la presentació del llibre “La nena que volia dibuixar”, en el qual reflexiona com va ser la seva infantesa durant els primers anys del franquisme. L’11 de juliol serà el torn de Malcolm Otero i Santi Giménez, que presentaran “Més il·lustres execrables”, en què es dediquen a mostrar el cantó fosc de personatges històrics que s’han erigit en models per a moltes persones com Mozart, Charlie Rivel, Rodríguez de la Fuente o Josep Pla.

El 18 de juliol Halldor Mar, conegut per les seves versions en anglès d’alguns temes més emblemàtics de la “Nova canço” i pel programa de TV3 Katalonski, parlarà de “El món segons Halldor”, en el qual explica la seva aventura a Catalunya, on va arribar el 1986, i dona a conèixer alguns trets del seu país. El cicle acabarà el 21 de juliol amb Sergi Vicente, que presentarà “Xina fast forward”, on testimonia les seves experiències al llarg dels seus 12 anys com a corresponsal de TV3 al país asiàtic.

Per als que no hi puguin assistir, totes les tertúlies s’emetran en directe per Ràdio Vilafranca.

FER UN COMENTARI