Sant Llorenç aprova un pressupost de més de 3 milions d’euros

0
412
AJUNTAMENT DE SANT LLORENÇ D'HORTONS

Aquest dimarts 19 de gener el ple de Sant Llorenç d’Hortons ha aprovat les partides d’inversions per aquest 2021 amb el suport de tots els grups polítics. El pressupost, d’un total de 3.197.618 euros, inclou 15.000 euros destinats a la participació ciutadana i també servirà per cobrir necessitats sorgides a partir de la crisi derivada de la pandèmia per coronavirus.

De fet, gran part del pressupost municipal es destinarà a activitats d’urgència social, neteja i desinfecció d’equipaments i ajuts als comerços locals afectats per la pandèmia. D’altra banda, també hi ha partides per a la construcció d’un camí saludable, la millora de camins i la unió de les places Marimon Llançà i Mossèn Comerma.

En referència a la despesa de personal, el pressupost d’enguany contempla un increment respecte el 2020 per tal de fer possible l’augment del salari del 0,9% que aprova la Llei de Pressupostos de l’Estat; i també hi haurà un increment de les partides de neteja per ampliar les hores, aspecte requerit per l’adequació a les especificitats de desinfecció de la covid-19.

Finalment, els nous pressupostos doblen la despesa en ajuts socials, que passa a ser de 20.000 euros, i també es dobla la partida del servei d’ocupació i promoció econòmica.

El pressupost ha estat elaborat per l’equip de govern de Poble 2.0 i conensuat i modificat amb els grups de l’oposició Entesa Per Sant Llorenç d’Hortons-ERC i Avancem Junts.

FER UN COMENTARI