Sant Pau acollirà el 6è Electrovinyes

0
399
La violinista Núria Garcia. // FOTO: BRAVE COAST

Aquest 2019 el col·lectiu Brave Coast continua impulsant la música electrònica al territori penedesenc, amb la celebració de la sisena edició de l’Electrovinyes. El festival, que programa artistes reconeguts del panorama de la música electrònica vanguardista nacional i internacional, es durà a terme a la sala del mirador de l’ermita de la muntanya de Sant Pau, a Vilafranca del Penedès.

Descobrint èxits

L’Electrovinyes ha decidit mantenir les propostes dels “electrosopars” i els Petits Tafaners, espai d’experimentació instrumental dedicat als més petits. El festival s’iniciarà demà divendres amb els Petits Tafaners a les 19h; i després començaran les sessions musicals, que el primer dia aniran a càrrec d’artistes de l’underground català: Primo Gabbiano i Yarei Molina, que presenta el disc Hidden Reflections; i el productor de Sant Pere de Ribes Omega Db.

Dissabte l’Electovinyes presentarà un nou descobriment, que combina l’electrònica amb l’energia delicada del violí: Núria Garcia, artista amb molt de bagatge musical que presenta peces de violí electrònic amb efectes, sintetitzadors, loops i bases electròniques.

També actuaran els ja coneguts Ominira, que presentaran el disc de música i esperit ecologista “Mama”, on experimenten amb l’electrònica i els sons africans. Finalment, tancarà la nit Transgress amb el seu Dj Set.

FER UN COMENTARI