Sant Pere de Ribes busca voluntaris pel recapte d’aliments

0
747

Els propers 19 i 20 de juny l’associació Voluntariat Sant Camil i l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes duran a terme un recapte d’aliments al municipi, que té per objectiu reforçar l’estoc del banc d’aliments en un moment en què la demanda va en augment.

Des que es va decretar l’estat d’alarma, la demanda del banc d’aliments s’ha incrementat un 57%, i per això s’ha volgut impulsar un recapte en diferents establiments d’alimentació de la zona. Així, els dies 19 i 20 es farà recollida d’aliments amb voluntaris, que disposaran de material de protecció, repartits en tres torns: de 9 a 13h, de 13 a 17h i de 17 a 21h. És preferible col·laborar al recapte amb pasta, arròs, conserves, llegums, oli, llet, cereals, potets infantils i productes envasats.

Les persones interessades poden posar-se en contacte amb l’organització a través del telèfon 938109210 o bé per correu electrònic a l’adreça benestarsocial@santperederibes.cat i donant les dades personals i de contacte.

A dia d’avui, hi ha més de 1.600 persones usuàries, 634 de les quals s’han afegit durant aquestes darreres setmanes. Del total d’usuaris del banc d’aliment 552 són menors (214 més que abans d’aquesta crisi sanitària).

FER UN COMENTARI