Sant Sadurní reedita el CavaMarket el 16 i 17 de juny

0
643
Joan Capellades, director del Patronat de Turisme, i Maria Rosell, regidora de Promoció Econòmica, aquest dimecres en roda de premsa.

L’Ajuntament de Sant Sadurní ha decidit reeditar el CavaMarket. Després de la bona acceptació que va tenir la primera edició, celebrada el passat 10 de desembre per promocionar la venda de cava a les portes del Nadal, ara s’ha decidit repetir la iniciativa coincidint amb la proximitat de la revetlla de Sant Joan.

El mercat, concebut com una acció de venda directa, tindrà lloc els dies 16 i 17 de juny al carrer Raval. Hi participaran 25 cellers que oferiran al visitant la possibilitat de degustar les diferents referències que posaran a la venda. El tast tindrà un preu de 2 o 3 euros, en funció del producte, i en cas de tancar una compra es descomptarà de l’import final de venda.

La fira es complementarà amb tres establiments de restauració, que oferiran els seus productes gastronòmics, música en directe, i activitats enoturístiques creades expressament per a l’ocasió. Es tracta de propostes que combinaran visites al Centre d’Interpretació del Cava (CiC) amb visites i activitats a cellers particulars, així com una escapada gastronòmica que permetrà fer nit en un allotjament de la vila. Totes elles es podran consultar en l’estand que el CiC tindrà a la mateixa fira.

La iniciativa compta amb la col·laboració de les botigues adherides a Som Sant Sadurní, que obriran les seves portes tant dissabte com diumenge, i amb la Confraria del Cava, que organitzarà el 13è Ral·li País del Cava amb final a la vila. Es preveu que els cotxes d’època arribin cap a la una del migdia al carrer Pi i Margall, on restaran exposats.

El CavaMarket d’estiu s’ha presentat aquest dimecres al CiC. Durant l’acte, la regidora de Promoció Econòmica, Maria Rosell, ha valorat la iniciativa com una acció molt encertada per promocionar la venda directa a la mateixa capital del cava.

FER UN COMENTARI